Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve kolaylık bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan bir anahtartır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne dosdoğru açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin katı rabıta opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik cenah ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen diğer faktörler ortada servis ve hizmet maliyetleri nokta kızılır. Yangın merdiveni sistemi ahenkli olarak hizmet ve kontrollerin gestaltlması müstelzim bir donanımdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına usturuplu mürtefi birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hatır hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Zihnî engelli, tutuk veya ıslah edilenlerin barındığı, yetkili personeli temelli misyon başında olan ve yangın veya vesair evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına cevaz verilir.

Bunun sinein de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında Yangın Kapısı Fiyatları binalardaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini peylemek üzere kullanılan özel düşüncemlı baplardır.

Hatta yangın bapları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da odlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği kâin gazların ve yamanın Yangın Kapısı hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son denli birinci sınıf olmalıdır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik pası kabil ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdivenleri, yangın simultane insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde binadan çıkmasını sağlamlayarak sevimli kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı Yangın Merdiveni Kapısı panik bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Report this wiki page